Kesik İlkokulu

Vizyon: Ülkemizin sosyal-kültürel ve ekonomik alanda kalkınmasını gerçekleştirecek bireyler yetiştirmek. Bilim, sanat anlayışı gelişmiş ,çağın gereklerine uyum sağlayan ,çözüm odaklı çevresine örnek bir kurum olmak.

Misyon: Zorunlu eğitim çağındaki çocuklarımıza, temel bilgi, beceri ve davranışı kazandırıp, onların ilgi ve yeteneklerine göre hayata ve üst öğrenime hazırlanmalarını, Cumhuriyetimizin temel değerlerini, milli ve manevi değerlerimiz ile evrensel insani değerleri özümsemelerini, söz sahibi , özgüvenli , çalışkan bireyler olmalarını sağlamaktır.

Başarılar: Okulum Temiz belgesi

Saatler: 08.30 - 14.20
Isınma: SOBA-KLİMA
Yabancı Dil: İngilizce
Servis Bilgisi: ULAŞIM KENDİ İMKANLARIMIZ İLE SAĞLANIYOR. BELEDİYE OTOBÜSÜ SAATLERİ OKUL SAATLERİNE UYMUYOR.180 NOLU BELEDİYE OTOBÜSÜ İLE KÖYE ULAŞIM VARDIR.
Sportif Etkinlikler: İl ve ilçe düzeyinde yapılan etkinlikler
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Belgegeçer - (322) 685 2030

WEB - https://karataskesik.meb.k12.tr

Adres - Kesik Mah. No 21 Karataş/ADANA

Yerleşim Yeri - Karataş İlçesi Kesik Köyü

Adres - Kesik Mah. No 21 Karataş/ADANA

Ulaşım Karataş Ova Yolu yol ayrımında 19 km uzaklıkta bulunuyor. Özel aracımız ile ulaşım sağlıyoruz.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl Merkezine uzaklık 57 km İlçe Merkezine 31 km